Decembar shopping fest

30.11.2015. u 15:22 | Vijesti

Mjesec decembar donosi mnogo radosti i veselja, jer u nama pobuđuje osjećaj završetka nečeg starog i početka novog. To je mjesec kada se više družimo, jedni drugima izražavamo lijepe želje i osjećaje koje vrlo često imamo potrebu naglasiti poklonom koji će ostati kao lijepa uspomena. Upravo pokloni ovo razdoblje čine čarobnim, a Alma Ras je tim povodom za sve kupce pripremila pregršt iznenađenja, sniženja i darova. Kako se novogodišnjim praznicima najviše vesele djeca, popust od 20% na dječiji asortiman olakšat će roditeljima kupovinu besprijekorno udobnih, pamučnih pidžama i donjeg rublja.

Linija Happy, novitet u ponudi, unijet će radost u domove, te je u ovo vrijeme idealna za poklon sebi ali i drugima. Pidžame i donje rublje, za nju i njega, dolaze u kombinaciji crvene i plave. Atmosferu će upotpuniti i pidžama party koji će u decembru mjesecu biti u svima Alma Ras buticima.

Mala napomena: kako ne biste propustili najbolju žurku u pidžamama, postanite Alma Ras loyalty član i uživajte u zimskoj čaroliji, specijalnim popustima i Decembar shopping festu by Alma Ras koji donosi i vrijedne nagrade.

Kolona 3a Kolona 3b