Alma Ras otvorila novu poslovnicu u centru Bijeljine

08.10.2015. u 13:08 | Vijesti

Poznati bh. brend intimnog rublja i spavaćeg programa Alma Ras, otvorila je novu poslovnicu u centru Bijeljine, u Ulici Zmaj Jovina bb. Na novoj lokaciji, u ugodnom ambijentu, u srijedu, 07.10. Alma Ras je uz mnogobrojne zvanice svečano otvorila vrata svoje 14. poslovnice u Bosni i Hercegovini. Uz piće dobrodošlice, posjetioci su uživali u druženju, shoppingu i razmjeni prvih utisaka o novoj kolekciji.

Uređena po Alma Ras standardu i ova poslovnica nudi raznovrstan asortiman za cijelu porodicu. Modeli nove kolekcije izvedeni su u raskošnoj paleti boja, koja reflektira jesenji krajolik, a dodaci čipke, umetci od tila, te originalne aplikacije dodatno oplemenjuju žensku kolekciju i ističu njenu eleganciju. Dominiraju nijanse roze, lila, snježno-bijele, te basic boje poput crne, bijele i bež. Muški asortiman predstavlja dinamičan život modernog muškarca koji traži kvalitetne proizvode od visokovrijednih materijala i sa detaljima koji prate najnovije trendove, bez narušavanja udobnosti i praktičnosti.

Samo na dan otvaranja posjetioci su uživali u kupovini po 20% nižim cijenama, a najsretniji su osvojili poklon iznenađenja koje je Alma Ras za ovu priliku pripremila.

Kolona 3a Kolona 3b