Alma Ras & Manners najavljuju proljetne Bazare

07.05.2015. u 12:03 | Vijesti

Nakon fantastične i vrlo uspješne proljetne akcije 50 za 50, Alma Ras opet iznenađuje. Ovoga puta organiziramo Bazare koje kupci svake sezone s nestrpljenjem očekuju.

Kao i uvijek do sada kupce ćemo obradovati popustom od 30% na novu kolekciju, te za one koji vole jednostavnost, ali cijene udobnost i kvalitetu, pripremili smo 20% sniženja na Basic asortiman.

Dame će na policama naših butika dočekati raznovrsna ponuda - od razigranih dezena preko udobnih i klasičnih modela, pa sve do šarmantnih i izrazito seksepilnih kombinacija, dok će jači spol imati široku ponudu muških pidžama, te bokserica u raznim bojama i dezenima. Kako su vreli ljetni dani sve bliže, naš program More za muškarce i žene, rađen od prirodnih materijala učinit će visoke temperature podnošljivim.

Savršen spoj Alma Ras i Manners donjeg rublja i spavaćeg programa zadovoljit će potrebe cijele porodice, a samo na dan Bazara iskoristite posebne pogodnosti i ponudu iz koje izdvajamo žensku pidžamu po nevjerovatnoj cijeni od samo 31,90 KM.

Da biste na vrijeme bili informirani o datumu održavanja Bazara u Vašem gradu, pratite nas na facebook stranicama Alma Ras https://www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim?ref=hl i Manners https://www.facebook.com/manners.man.in.motion?ref=hl

Kolona 3a Kolona 3b