Manners i Alma Ras Shopping Fest

30.11.2017. u 22:04 | Vijesti

Svake sedmice posebno odabran asortiman snižen do 30%


Poklon je najljepši način da se nekome zahvalimo, izvinimo ili pokažemo šta osjećamo, a praznici tokom mjeseca decembra su idealna prilika za to. U periodu kada je praznično raspoloženje svuda oko nas, stiže nam tradicionalni decembarski Manners i Alma Ras Shopping Fest. Svake sedmice očekuje vas sedmična ponuda sa posebno pripremljenim asortimanom po sniženim cijenama do 30%. Prilikom kupovine, ne morate da brinete o poklon pakovanju, jer vas očekuju, pažljivo pripremljene, ukrasne kutije.

Specijalno novogodišnje izdanje, popularna linija Happy ove godine dolazi nam sa motivima „Sky is the limit“ i „Happy New Year“. Modeli ove linije zasigurno su „Must-Have“ komadi savremene porodice. Pomno odabrane kombinacije boja, dezeni i motivi zadovoljiit će sve ukuse, svih uzrasta. Moderne muškarce, koji idu ukorak s trendovima, očekuju bokserice sa brendiranom gumom karo dezena.

Pored Manners i Alma Ras Shopping Festivala koji će trajati cijeli mjesec, svi ste pozvani da se pridružite nezaboravnom prednovogodišnjem pidžama party-u, a datum održavanja pratite na našim oficijelnim FB stranicama Manners i Alma Ras: www.facebook.com/manners.man.in.motion i www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim

Kupovina za vrijeme Pidžama party-ja je nezaboravna jer vas očekuje specijalna ponuda i to sve uz ugodnu atmosferu prilikom kupovine. Nemojte se iznenaditi, kada vas prodajno osoblje dočeka, u njima najdražim, pidžamama.


Kolona 3a Kolona 3b