Bordo klub i bh. brend Manners ozvaničili saradnju

25.05.2017. u 12:17 | Vijesti

Potpisivanjem ugovora između bh. kompanije Alma Ras i FK Sarajevo ozvaničena je saradnja, gdje će se kroz muški brend Manners podržati rad Bordo kluba u narednom periodu. Ova kompanija koja je prije devetnaest godina započela sa radom, primjer je uspješnog poslovanja, sa 1.000 uposlenih u ukupno 13 maloprodajnih butika, tri franšize, te tri outleta. Ovom saradnjom bh. brend podržava razvoj sporta, te na taj način realizuje svoju misiju društvene odgovornosti.

"Alma Ras kao društveno odgovornoj kompaniji, ali i domaćem uspješnom bh. brendu čast je i zadovoljstvo podržati sportske klubove, te samim tim doprinijeti i razvoju sporta u BiH. Potpisivanjem ovog ugovora dajemo, još jedan u nizu, doprinos našoj državi", izjavio je Asmir Numanović, direktor marketinga i prodaje kompanije Alma Ras.

“Drago nam je što je jedna domaća kompanija, koja treba biti primjer mnogima, kao što je Alma Ras prepoznala svoj poslovni i marketinški interes u saradnji sa Fudbalskim klubom Sarajevo i nadamo se da će ova saradnja trajati i u budućnosti. U narednom periodu zajedno ćemo pripremiti nekoliko zanimljivih aktivnosti za naše navijače.”rekla je Anela Potura, direktorica Marketinga i komunikacije FK Sarajevo.

Muški brend Manners pruža muškarcu 21. stoljeća osjećaj posebnosti, a prije svega osjećaj samopouzdanja koje mu pomaže da se nosi sa mnogobrojnim obavezama tokom dana. Ovaj brend spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, u svojoj ponudi ima širok dijapazon donjeg rublja i spavaćeg programa koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Bilo da ste avanturista, biznismen ili ležerni „casualac“, uživat ćete u artiklima ovog brenda za svaku namjenu i priliku.

Za osjećaj užitka koji traje, MANNERS-Man in motion!

 

Kolona 3a Kolona 3b