Napad plavih na Manners

05.05.2017. u 15:02 | Vijesti

Poznati i uspješni fudbaleri Fudbalskog kluba Željezničar, Srđan Stanić, Siniša Stevanović, te golman Vedran Kjosevski na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem, danas, 4. maja posjetili su butik Manners u Titovoj.


Izuzetna nam je čast prisustvovati današnjem eventu, ali i isprobati krojeve nove kolekcije proljeće-ljeto 2017. brenda Manners koji je još jednom pokazao da su udobnost i kvalitet prioriteti prilikom kreiranja ovog rublja, riječi su trenera Željezničara g. Slavka Petrovića.


Manners rublje čini da se osjećam ugodnije na terenu i van njega. Uvijek biram donji veš ovog poznatog i prije svega kvalitetnog brenda – istakao je Siniša Stevanović.

Svojom ponudom, spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, ovaj brend zadovoljava i najistančanije ukuse, komentar je svih prisutnih na današnjem eventu.


Kreativni tim brenda Manners iz sezone u sezonu prati trendove, te sa mnogo pažnje stvara donje rublje i spavaći program za modernog i uspješnog muškarca. Kada su u pitanju muškarci koji su odvažni i smjeli, muškarci 21. stoljeća, muškarci koji vode računa o svom izgledu, brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe.

Za osjećaj užitka koji traje, MANNERS-Man in motion!

Kolona 3a Kolona 3b