Manners Shopping Festival

01.12.2016. u 09:08 | Vijesti

 

 

Najsvečanije i najveselije doba godine je pred nama! Vrijeme koje provodimo u društvu porodice i dragih prijatelja, vrijeme kada se radujemo i dijelimo toplinu i zagrljaje! Vrijeme kada se ispunjavaju želje! Mnogo smo se trudili da damo doprinos prazničnoj atmosferi, te zato imamo Manners i Alma Ras Shopping Festival!

Pokloni su sastavni dio svečane atmosfere i napraviti pravi odabir nije lako, ali uz našu pomoć to može svako! Cijeli asortiman u našim buticima pronađite praznično snižen do 40%, a omiljena Happy linija pidžama i donjeg veša, po pristupačnim cijenama, ove godine dolazi sa sloganom Let It Snow. Probudite u sebi dijete ili kreirajte ugodnu prazničnu atmosferu uz pamučne pidžame i rublje s malim dodatkom elastana ili, jednostavno, riješite vječnu dilemu oko izbora savršenog prazničnog poklona.

I to nije sve, 15.12. najavljujemo poznati Pidžama Party u Manners i Alma Ras buticima, te Vas pozivamo da doživite nezaboravnu prazničnu atmosferu uz srdačno prodajno osoblje i proslavu još jedne uspješne godine!

Kolona 3a Kolona 3b