Džentlmen koji zna što želi

04.09.2016. u 17:36 | Vijesti

On je sofisticiran. On je uspješan. On zna što želi. Njegov dan aktivno traje 24 sata, jer on je čovjek u pokretu.

Za takvog muškarca Manners brend predstavlja pravo rješenje kada su u pitanju donje rublje i spavaći program - vodeći brigu o njegovom besprijekornom stilu, udobnosti i ne narušavajući njegovu prirodnu energiju i pokret.

Trendovski dizajn, kombinacija dezena i tradicionalno jednobojnog s prugastim motivima, savršen su spoj ove sezone. Noviteti u ponudi su fine pamučne majice u teget i sivim nijansama, uz klasične crno – bijele kombinacije koje svaki muškarac mora imati u svom ormaru. U paru sa spavaćim hlačama ili jeansom udobno je rješenje u momentima odmora ili sportske elegancije ove sezone.

Za drugi dio sezone spremili smo tople pidžame od frotira, modernog prugastog dizajna. Savršene za dane koji počinju snažnom inspiracijom kada zima pokaže pravo lice.

Krajem godine, koja je u svijetu uspješnih muškaraca, naravno, uspješna, vrijeme je i za malo opuštanja. Za to će se pobrinuti Happy linija razdraganih boja i zimskih motiva, pa ako imate viška slobodnog vremena, zašto ne pomognete svojim brojnim talentima Djeda Mrazu da stigne sve obaveze?!

Kolona 3a Kolona 3b