Alma Ras među deset najpoželjnijih poslodavaca

25.05.2016. u 10:12 | Vijesti

Na svečanoj manifestaciji „Najpoželjniji poslodavac“, koju već desetu godinu zaredom organizira Kolektiv d.o.o. – Posao.ba, dodjeljena su značajna priznanja kompanijama koje su se iskazale po svom radu, ali još važnije i odnosu prema svojim uposlenicima, te načinu na koji vode brigu o potrebama i osobnom razvoju zaposlenih. Jedna od 10 najpoželjnijih kompanija ove godine je i Alma Ras.

Osvrnemo li se na godine unazad, kada smo 2014. godine dobili priznanje za najboljeg poslodavca u proizvodnji, zatim 2015. kada smo bili jedan od tri najbolja poslodavca u Fashion&retail sektoru, primjetan je kontinuirani rad, što su percipirali i građani BiH, koji su ove godine glasali i svrstali nas u TOP 10 najpoželjnijih poslodavaca.

Ponosni smo na činjenicu da se Alma Ras izborila za visoku 10. poziciju u konkurenciji od čak 740 kompanija. Veliko priznanje je što su upravo bh. građani percipirali našu kompaniju  kao jednu od najpoželjnijih za rad u dobrim uslovima, ali također i velika odgovornost da budemo još bolji.

Alma Ras trenutno raspolaže sa pet proizvodnih pogona, 12 maloprodajnih objekata, 3 franšizne radnje i tri outlet butika, te zapošljava ukupno 1.000 radnika.

Kolona 3a Kolona 3b